DOLAR 44,2795 0.22%
EURO 50,5902 -0.78%
ALTIN 7.134,90-0,98
BITCOIN 31557000,97%
Mersin
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
  • TARSUS GÜNDEM
  • GÜNDEM
  • Umut Dikilitaş: Deniz’ler Bu Ülkenin Bağımsızlığından Başka Bir şey İstemediler

Umut Dikilitaş: Deniz’ler Bu Ülkenin Bağımsızlığından Başka Bir şey İstemediler

ABONE OL
21 Aralık 2017 12:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Chp Tarsus İlçe yöneticisi Umut Dikilitaş son günlerde Deniz Gezmiş için ifade edilen terörist yakıştırmalarına sert tepki gösterdi.

 

Son günlerde  Rıdvan Dilmen ile başlayan Deniz Gezmiş kavgasına ülkede siyaset yapan bir çok kişinin dahil olduğunu ifade eden Umut Dikilitaş ” Birileri istiyor diye Değerlerimize kimse zarar veremez. Herkes geçmişine baksın”ifadelerini kullandı.
Deniz Gezmiş’in vatansever bir delikanlı olduğunu ve Türkiye’nin bağımsızlığı uğruna canını heba etmiş kişilere bu denli hakarette bulunmak, hadsizliktir diyen Dikilitaş ‘Deniz Gezmiş bizim namusumuz, onurumuzdur. Deniz Gezmiş halktır, devrimcidir, aydındır, bu coğrafyada emperyalizme karşı mücadele eden bir kahramandır. Kimse Deniz’e ve Denizlerimize laf söyleme cesareti içinde olmasın. Deniz Gezmiş’e terörist diyenler en az onun kadar Emperyalizme karşı dik durması gerekmektedir.’dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r