Tarsus’ta gece 04.00 sıralarında çıkan yangında 1 ev tamamen yanarken, 1 evde büyük maddi hasar oluştu. Olayda iki kişi hafif şekilde yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Tarsus’a bağlı çakırlı köyünde A.K.’ye ait olan iki katlı köy evinin alt bölümünde bulunan ve tarım aletlerinin depolandığı alanda, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yağışlı ve rüzgarlı havada alevler, hemen bitişikte bulunan D.B.’ya ait eski yapı eve sıçradı.
Alevler bir anda D.B.’nin ahşap olan evinin tamamını sardı. Olay yerine hızlı şekilde intikal eden Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği ekipleri, yangına 4 araçla müdahale ettiler.
Yangın ekiplerin uzun uğraşları neticesinde söndürüldü. İki kişinin dumandan etkilendiği yangında D.B.’nin evi tamamen yanarken, A.K.’nın evinde de büyük maddi hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak:HakanBulut
BÖLGESEL
3 gün önceBÖLGESEL
15 Ocak 2026BÖLGESEL
15 Ocak 2026BÖLGESEL
15 Ocak 2026BÖLGESEL
15 Ocak 2026GENEL
15 Ocak 2026BÖLGESEL
15 Ocak 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
84822 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37211 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11566 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10466 kez okundu