Ramazan Bayramı öncesinde taşıma sektöründeki hareketsizlik, Yolcu taşıma sektöründe yer alan firmaları mutsuz ediyor.
Son ekonomik krizle birlikte vatandaşın yolculuk yapmaktan kaçınmasıyla neredeyse seferlere bomboş gitmek zorunda kalan otobüsçü esnafı , Ramazan Bayramında hareketli günler yaşamayı beklerken , bir darbe de yolcu taleplerinin az olmasından dolayı yedi.
Yolcuların daha çok Tarsus’tan gidiş konusunda otogardan bilet aldığını ifade eden turizm firması yetkilisi ” Gelişte bir hareketlilik yok, ama gidiş biletlerinde talepler alıyoruz”dedi.
Okulların tatile girmesi ile birlikte şehir dışında yaşayan öğrencilerin daha önceden şehre geldiğini belirten firma yetkilisi ”Ramazan Bayramlarında ki eski hareketlilik yok.”sözlerini kullandı. – HABER:CİHAN KEZER

BÖLGESEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026GENEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85110 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37515 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11847 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10760 kez okundu