20 yaşındaki Özgecan Aslan’ın katili 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken’i Adana Cezaevi’nde öldüren 46 yaşındaki Gültekin Alan’ın da aralarında bulunduğu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, Alan dışındaki tüm sanıkların tahliyesine karar verdi.
Davanın 3’üncü celsesine Ahmet Tekin Baykal SEGBİS sistemi ile katılırken diğer sanıklar mahkeme salonunda hazır bulundu. Gültekin Alan, kimsenin kendisine yardım etmediği ve azmettirmediğini söyleyip suçunu kabul ederken diğer sanıklar suçsuz olduklarını öne sürdü.
Mahkeme heyeti, Gültekin Alan dışındaki 6 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi. Bu karara göre başka suçlardan da tutuklu bulunan Ahmet Tekin Baykal ve Hüsamettin Bağlar cezaevinde kalmaya devam ederken, diğer sanıklar tahliye edilecek. Ayrıca tahliye edılen sanıklar hakkında yurt dışı çıkış yasağı konuldu.
DÜNYA
11 saat önceBÖLGESEL
11 saat önceBÖLGESEL
7 gün önceBÖLGESEL
7 gün önceBÖLGESEL
8 gün önceBÖLGESEL
8 gün önceBÖLGESEL
8 gün önce