Mehmet Sarı insyatif kullanarak kendisini müdür yardımcılığı görevinden alacak imzasının yürürlüğe girmesini istediğini öğrendik. Aslında bu imzanın yürürlüğe sokulması bir çok kişi için mağlubiyetin göstergesi oldu. Bir kısım medya gücünü arkasına alarak bir şeyler yapmaya gayret eden Tarsus AKP ilçe başkanı Mehmet Yıldız bürokrasiden anlamadığını bir kez daha ortaya koydu. Bimer’e giden şikayetlerin sonucunda Cumhur Taşkın’da başkanın arkasında durması artık kendisini kurtaramayacak gibi görünüyor. Akp içinde zaten pasif olan milletvekili üzerine giydiği Mehmet Yıldızcı gömleği yüzünden de gün geçtikçe olmadığı Tarsus siyasetinde geriye düşecek.
Mehmet Yıldız göreve geldiğinde Cehdi Ertong döneminde 9 trilyonluk açık varken devlet zarara uğratılırken, ilçe başkanlığı görevine neden soyunmadın, AKP hükümetinin yönettiği bürokrasiye leke sürdün? Hangi matbaacıya verilen ihaleleri görmezden geldin sayın başkan ? Sonra bu matbaacının en yakınını seçim komitene neden aldın?
Gün hesaplaşma günüyse, şapkanı önüne koy..! Elbette Mehmet Sarı gider başkası gelir, o makam kimsenin babasının malı değil, hizmet makamıdır.! Eninde sonunda herkes oradan gelip geçecek.
Beni herkes tanır AKP’li değilim, AKP’den beslenen bazı gazeteciler gibi hiç değilim.! Bir kez dahi işim düşmedi kimseye.! Kimseden bir kıyak beklemedim.! Ama devletimizin malına sahip çıkmak için bugün bu olayların üzerine gidiyorum.
Düşünce olarak sizden uzak olsam da , Ahmet Uzun,Mehmet Sarı,Lütfi Elvan,Zafer Çağlayan, Hakkı Meniz,Ali Aydoğan gibi isimlerin nezaketli tutumunu gözden kaçıracak kadar da kör değilim. Bu adamlar en azından bürokrasiyi devlet yürütmesine bırakabilecek nitelikte öngörülere sahip kişiler, attım tuttum her şey benim dememeyi başaran kişiler. Bu yüzden her daim kamu oyunda sevgi gösterileri ile karşılanıyorlar.
Aslında haksızlık etmeyim Mehmet Yıldız’da iyi biri , benim kişisel olarak sıkıntım asla olamaz.Arkasından ne konuşurum nede , laf ederim, Kalemimden ne çıkıyorsa hepsi bu.! Sonuçta kendisini siyasetin dışında tanımam,etmem. Yoksa bana onca AKP’li elinde belge resimle geldiler de ben ailesel olaylara etik bulmadığımdan girmem demez, alır gazetenin baş sayfasından verir, ortalığı sallardım. Ben Mehmet Yıldız’ın etrafında kümelenen ve AKP’yi , MHP’ ile ortaklaştıran ekonomik çıkarlardan beslenen kişiler yüzünden başarılı olamadığını düşünüyorum.
Belediye Meclisinde olması ve sayısal dengeyi iyi kullanarak ekonomik çıkar gözetmesini kaile bile almayacağım, Allah zaten gerekeni hacısına da soracak, şeytanına da soracak.! Bu kentin vebalini helal parasını kim çalıyor çırpıyorsa ALLAH ONLARIN BELASINI VERSİN.!
Bakınız elimde öyle bir resim var ki, FETTULLAH GÜLEN sohbetleri yapanlardır bunlar! Fetullah’ın kaymağından paralarına can verenlerin resmidir bahsettiğim resim. Ama şimdi AKP’nin can simidi durumundalar.. Kimide Mhp’de imar durumu kovalamaya çalışan zavallılar.!
Bak sayın başkan senin partinde bu kadar adam ekonomik çıkarları doğrultusunda yer alırken, ekmeği için kendini ateşe vermek isteyen çocuğa da bilinçsiz diyerek tepki gösteriyor ve bunlar AKP’ye oy verse ne olur kıstasına olayları getiriyorsun… Bunu nasıl açıklayacaksın?
Bahşiş köyünde yaşayan ve AKP’yi orada .yapan ailenin gönlünü nasıl alacaksın?
O köyden oy oranın düşerse Genel merkezine ne diyeceksin?
Ama dert Mehmet Sarı,derdi…
Sen demeden o istifa etti.
Evet Mehmet Sarı istifa etti.
Etsin.!
Ama Tarsus kaybetti.!
Tarsus’ta Akp 2019 öncesi şanslı duruma düşmüşken, AKp ilçe başkanının bu kendine çalışmaları yüzünden şanssızlığa çevirdi.
Gazetesinden bas bas bağıranlarda kazanamadı.! Çünkü biz buradayız, eğer o gazeteciler bu makam sevdasından kendilerine pay düşürmeye çalışırsa onlarında kirli çamaşırlarını dökmeye hazırız. Artık kimse bu Tarsus halkını enayi yerine koyamayacak.
Korkusu olmayan varsa HODRİ MEYDAN.!
Fazla ötmeye gerek duymayın öte tarafta oynayın. Artık parayı bankalar satıyor.!
Hırsızdan da hacı olmaz.!
Hak dünyasında Sende boşuna kimseyi kırma sayın başkan, herkesi kucakla yeter.!
BÖLGESEL
29 gün önceBÖLGESEL
10 Şubat 2026BÖLGESEL
10 Şubat 2026BÖLGESEL
10 Şubat 2026BÖLGESEL
10 Şubat 2026GENEL
10 Şubat 2026BÖLGESEL
10 Şubat 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85038 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37439 kez okundu
4
Doğum izni süresi uzatılıyor.!
20409 kez okundu
5
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11781 kez okundu