Chp Mersin Milletvekili Aday adaylarından mühendis Özgür Özuğur Bugün Ankara’da aracının içinde yanmaktan son anda kurtuldu.
48 VG 333 plakalı Bmw aracı ile Ankara Çevreyolu’nda hava alanı yönünde seyir halindeyken aracı yanmaya başlayan Anamurlu genç siyasetçi , olaya ilk olarak kendi yangın söndürme tüpüyle müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Aracın yandığını gören diğer sürücülerin de müdahale ederek söndürmek istediği araç yangını yine başarılı olamayınca olay yerine çağrılan Ankara itfaiyesinin müdahalesi ile söndürüldü.
7 Haziran seçimlerinde Mersin milletvekili olmak için Chp’den kontenjan adayı başvuru yapan genç mühendisin yara almadan yangından kurtulması sevinç yaratırken, yangının aracın motor kısmında aküden kaynaklandığı ifade edildi.
HABER:CİHAN KEZER
BÖLGESEL
11 Mayıs 2026BÖLGESEL
11 Mayıs 2026BÖLGESEL
11 Mayıs 2026BÖLGESEL
11 Mayıs 2026BÖLGESEL
11 Mayıs 2026GENEL
11 Mayıs 2026BÖLGESEL
11 Mayıs 2026
1
Bu kentin sorunları biz değiliz. Siz önce onları çözün.
6534 kez okundu
2
Tarsuslu Avukat Antalya’da Evinde Ölü Halde Bulundu
6532 kez okundu
3
TAG ESKİYE DÖNDÜ
6185 kez okundu
4
Tarsus Yeşilevler Mahallesinde yaşanan taciz olayı, tepkiye neden oldu.
6120 kez okundu