Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersin’de ikamet eden ve 4 yıllık üniversite kazanarak birinci sınıfa başlayan öğrencilerin öğrenim yardımları, 30 Kasım 2015 Pazartesi günü öğrencilerin hesaplarına yatırılmaya başlanacak.
Geleceğin teminatı olan öğrenciler için eğitim desteğini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında 8 bin 300 öğrenciye öğrenim desteği veriyor.
Gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Mersin’de ikamet edip üniversiteyi kazanmış çocuklarımıza sağlamış olduğumuz bu öğrenim yardımıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim hayatlarında katkı sağlıyoruz. Onlar bizim yarınımız” dedi.
Eğitime verilen desteğin geleceğe yatırım olduğunu her fırsatta vurgulayan Başkan Kocamaz, önümüzdeki yıllarda da bu uygulamayı sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen öğrenim yardımının yaklaşık 300 TL’lik kısmı 30 Kasım 2015 tarihinde öğrencilerin hesabına yatırılacak.
BÖLGESEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026GENEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026
1
Tarsuslu Avukat Antalya’da Evinde Ölü Halde Bulundu
6539 kez okundu
2
Bu kentin sorunları biz değiliz. Siz önce onları çözün.
6537 kez okundu
3
TAG ESKİYE DÖNDÜ
6189 kez okundu
4
Tarsus Yeşilevler Mahallesinde yaşanan taciz olayı, tepkiye neden oldu.
6126 kez okundu