Yusuf Balcı CHP’den Tarsus Belediye Meclisine Aday Adayı Oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için aday adaylarının başvuruları devam ediyor. Başvurular 5 Aralık tarihinde (yarın) sona erecek.
Daha önce bir çok STK’da görev yapan, büyük iş makineleri organizasyonu sahibi olan iş insanı Yusuf Balcı CHP’den Tarsus İlçe Belediye Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Dosyasını CHP’de İlçe Başkanı Selahattin Şahin’e teslim eden Balcı “ 2019 yılında başlayan baharı 2o24 yılında da sürdüreceğiz” dedi.
Yusuf Balcı gazete sahibimiz Cihan Kezer’e yaptığı kısa açıklamada, neden Chp’den Belediye meclisine aday olduğunu şu sözleri ile dile getirdi.
Balcı ” Tarsus’un çağdaş bir kent olması, tarihi ve kültürel değerlerinin sahip çıkılması, kentte yaşam konforunun sağlanması, kent yaşam kültünün oluşturulması, kente dair aidiyet duygularının geliştirilmesi, ilçenin doğasına-suyuna – havasına zarar verenlere karşı çıkılması ve itiraz hakkının kullanılması, çevre sorunlarına karşı bir duyarlılık yaratılması bağlamında; Kent yararına hazırlanacak projelere destek vermek, kent vizyonunun yaratılması için yapılacak çalışmaların içinde olmak, sahip olduğu özellikleriyle Tarsus’un bir dünya kenti olması için ufuk açıcı yaklaşımlar sunmak ve önerilerde bulunmak, sosyal sorumluluk projelerinin hazırlanmasında yardımcı olmak, meclis grup kararlarına katkı sunmak, doğup büyüdüğüm kente yararlı olabilmek için Belediye Meclisine aday adayı oldum.”dedi.

BÖLGESEL
27 gün önceBÖLGESEL
09 Şubat 2026BÖLGESEL
09 Şubat 2026BÖLGESEL
09 Şubat 2026BÖLGESEL
09 Şubat 2026GENEL
09 Şubat 2026BÖLGESEL
09 Şubat 2026
2
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37439 kez okundu
3
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10694 kez okundu
4
Vahap Seçer: Kadrosu oturmuş ne yaptığını bilen bir belediyeyiz
10045 kez okundu
5
Deniz Kaplumbağalarının Yuvalarının Bulunduğu Kumsal Temizlendi
9995 kez okundu