DOLAR 37,9937 0.34%
EURO 41,4382 0.28%
ALTIN 3.715,010,34
BITCOIN 3204215-1,61%
Mersin
10°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

YATIRIM İÇİN ALDIKLARI ARAÇ ,GENÇ ÇİFTE MEZAR OLDU

ABONE OL
9 Haziran 2020 15:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da aldıkları otomobil ile gezintiye çıktıkları akşam tırın altına girerek can veren genç çiftin ölümüyle ilgili gözaltına alınan tır sürücüsü, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Ceyhan ilçesinde yaşayan 2 çocuk sahibi Çağrı-Gizem Cesur çifti dün sabah, ikinci el otomobil satın aldı. Çift, akşam Yumurtalık’tan Ceyhan’a dönerken 32 yaşındaki Çağrı Cesur yönetimindeki 59 AAV 341 plakalı otomobil, Tarsus – Adana – Gaziantep (TAG) Otoyolu bağlantı kavşağından ana yola çıkan Rauf K.’nin kullandığı 77 AZ 636 plakalı tırın altına girdi.

Tırın altında sıkışan çift, uzun süren çaba sonunda çıkartıldı. Sağlık ekipleri çiftin öldüğünü belirledi. Olayın ardından tır sürücüsü Rauf K. gözaltına alınmıştı.

“Ben yolu kontrol ettikten sonra çıktım. Karşı taraf çok hızlıydı. Kaza aniden oldu” şeklinde ifade verdiği öğrenilen Rauf K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

ARABAYI YATIRIM AMAÇLI ALMIŞLAR

Simay (6) ve Aras (3) adında iki çocukları olan Gizem ve Çağrı Cesur çiftinin kaza yaptıkları otomobili aynı günün sabah ileride ev alabilmek için yatırım amaçlı aldıkları ortaya çıktı.KAZAYA ŞAHİT OLDU: O YOLDA ÖNLEM ALINMALIGizem ve Çağrı Cesur çiftinin aile dostu olan Mustafa Deniz, otomobiliyle aynı yolda ilerlerken kazayı görüp durduğunu ve sinir krizi geçirdiğini söyledi. Cesur ailesiyle sık sık görüştüklerini ve o gün tesadüfen bölgeden geçtiklerini kaydeden Deniz, “Geçerken selamlaştık. Sağımdan ilerledi ve gitti. Bir dakika geçmemişti ki bu kaza yaşandı. Kazanın yaşandığı yer bir ölüm dairesi gibi. Ne trafik ışığı var ne de stop lambası. Ayrıca TIR şoförü kontrolsüz bir şekilde yola çıkıyor. Bu insanlar kirada oturuyorlardı ve ev alabilmek için yatırım amaçlı araba aldılar. Akşam da canlarından oldular. Geride iki çocukları yetim ve öksüz kaldı. Bunun hesabını kim verebilir? Yetkililerden isteğimiz sorumlular cezasını çeksin ve o yola önlem alınsın. Bizim canımız gitti, başka canlar gitmesin” diye konuştu.YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Çiftin cenazelerinin Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsi işlemi ve korona testlerinin ardından yarın sabah yakınlarına teslim edileceği, Ceyhan Yeni Mezarlığı’na defnedileceği belirtildi.

Kazada ölen çift, otomobili aynı gün yatırım amacıyla almış

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.