Geçtiğimiz hafta Mersinde yapılan müsabakalarda boy gösteren Umut Sami Şensoy Lisesi Erkek Voleybol takımı Mersin 1.si oldu.
Elde edilen 1.lik sayesinde bölge finallerinde Mersin’i temsil edecek olan erkek takımı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Tarsus Şehit Ümit Sami Şensoy Erkek Voleybol takımı aldığı kupanın gururunu yaşarken, takımda yer alan sporcu ve okul öğretmenleri İlçe Spor Müdürü Murat Tarsuslu’yu makamında ziyaret etti.
Alınan başarının Tarsus açısından önemli olduğuna vurgu yapan İlçe Spor Müdürü Murat Tarsuslu ” Bu duyguyu bize yaşatan gençlerimize ve hocalarına teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki bu gençler Mersinimizi de finallerde başarıyla temsil edecekler”diye konuştu.
GENEL
2 gün önceBÖLGESEL
7 gün önceBÖLGESEL
7 gün önceBÖLGESEL
8 gün önceBÖLGESEL
8 gün önceBÖLGESEL
8 gün önceBÖLGESEL
8 gün önce