DOLAR 43,6320 -0.07%
EURO 51,7922 -0.08%
ALTIN 7.039,621,42
BITCOIN 30526201,07%
Mersin
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK!

TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK!

ABONE OL
10 Haziran 2022 09:19
TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için aralıksız sürdürdüğü yemek hizmeti, binlerce Mersinlinin sofrasında gönülleri ısıtmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ekiplerinin yaş almış ve özel gereksinimli vatandaşların kapısına kadar götürdüğü yemekler ile sayısı 30’u bulan Mahalle Mutfakları’nda bugüne kadar toplam 3 milyon yemek paketi dağıtıldı.

Mahalle Mutfakları Mersinlilerin mutfağı oldu

Mersin’de hizmetin merkezi haline gelen Aşhane’de, usta aşçılar tarafından hafta içi her gün birbirinden lezzetli yemekler pişiriliyor. Tamamen hijyenik bir ortamda ve gıda mühendisleri kontrolünde pişirilerek paketlenen yemekler, Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri tarafından düzenli periyotlarla ücretsiz bir şekilde 1400 haneye ulaştırılıyor.

Büyükşehir’in Mersin merkezde 4 noktada başlattığı Mahalle Mutfağı sayısı da kısa sürede 30 noktaya ulaştı. Her gün binlerce vatandaş bu noktalardan 3 çeşit yemeği 3,5 liraya satın alıyor. Mahalle Mutfakları’nın yanı sıra, hafta içi her gün belirlenen bir noktada Mobil Mutfak ve ilçelerde haftalık olarak periyodik bir şekilde hizmet veren Mobil Mutfak Tırı ile de vatandaşlara lezzetli yemekler 3,5 liradan satılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r