Tarsus’ta bir kaza daha yaşandı. Balya yüklü Tır şarampole uçtu.
Edinilen bilgilere göre, Tarsus’un Tepeçaylak Mahalllesinde, Ali Göçer yönetimindeki 01 BSP 14 plakalı TIR, bir tarlada saman yükledikten sonra, tali yolda ilerlemeye başladı.
Tali yolda seyir halinde olan TIR, virajda bir anda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan toprak kanala devrildi.
Devriline TIR’ın içinde bulunan İsa Karatümen, Hasan Avcı, Ahmet Erdemir, Orhan Ayseren ve Suriyeli olduğu belirlenen Nusret isimli şahıslar, araç içerisinde sıkıştılar.
Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı MERKUR ekipleri ile 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarıldı.
Ambulanslar ile Tarsus Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılar tedavi altın alınırken, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kanala devrilen TIR ise vinç yardımıyla devrildiği yerden çıkarıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
TARSUS GÜNDEM GAZETESİ



BÖLGESEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026GENEL
10 Haziran 2026BÖLGESEL
10 Haziran 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85058 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37458 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11799 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10716 kez okundu