Tarsus ve Mersin’de 3 gündür aralıksız olarak devam eden yağmur sonrası, bir çok bölgede sel suları hasara yol açarken, Devletin tüm kurumları Acil koduyla oluşabilecek yeni Afetlere karşı teyakkuzda bekliyor.
Öte yandan 3 günlük artarak devam eden yağmurun şiddetini kaybetmesini fırsat bilen Tarsuslular 2016 yılının son gününde alış veriş çılgınlığına yol açtı.
Alışveriş Merkezlerinde kalabalıklar oluşurken, yaklaşık 1 haftadır , kepenklerini siftahsız kapatan esnafın yüzü güldü.
Gazetemize açıklama yapan bazı esnaflar ” hava şartlarından dolayı yaklaşık 1 haftadır işlerimiz oldukça düşmüştü, hatta bir çoğumuz evine siftah atmadan gidiyordu. Allah’a şükürler olsun yılın son gününde yağışların hafiflemesi işlerimizi biraz açtı.” derken, yılbaşı alışverişi yapmak için çarşıya çıkan vatandaşlarda artış gösteren fiyatlara tepki gösterdi.
BÖLGESEL
14 Ağustos 2026BÖLGESEL
14 Ağustos 2026BÖLGESEL
14 Ağustos 2026BÖLGESEL
14 Ağustos 2026BÖLGESEL
14 Ağustos 2026GENEL
14 Ağustos 2026BÖLGESEL
14 Ağustos 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85083 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37482 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11821 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10736 kez okundu