Tarsu Avm içerisinde bulunan Kum Havuzunda kamera olmadığını ifade eden bazı aileler ,çocukların güvenliği için kamera takılmasını istedi.
Alışveriş merkezinin güvenliğinden memnun olduklarını dile getiren aileler; kum havuzu gibi çocukların zaman geçirdiği alanlarda kamera takılarak çocukların güvenliği kontrol edilmeli diye konuştu.
Yüksek oyun parkurlarının olduğunu ve her yaştan çocukların alanda zaman geçirdiğini ifade eden bir anne ise , “Güvenlik kamerası takılırsa hem bizim hem de çocuklar için çok iyi olur. Kendimizi daha güvende hissederiz.Çocuklar bir arada mutlular, ancak oluşacak tehlikeli bir anda kameralar tespit amacıyla işe yarayacaktır.Bizler alışveriş yaparken çocuklarımızı buraya emanet ediyoruz.Bu hakkımız ” dedi.
BÖLGESEL
13 saat önceBÖLGESEL
13 saat önceBÖLGESEL
20 gün önceBÖLGESEL
21 gün önceGENEL
21 gün önceBÖLGESEL
21 gün önceBÖLGESEL
25 gün önce