DOLAR 48,61820,20%
EURO 56,1273-0,34%
ALTIN 6.743,66-0,61
BITCOIN 37800381,98%
Mersin
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

TARAFTAR DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

ABONE OL
18 Ocak 2018 13:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarsus İdman Yurdu Taraftar Dernek başkanı Özer Alp Yazılı olarak yaptığı açıklamada ” Takımımız şampiyonluk mücadelesinde önemli bir süreçten geçerken, kimsenin gündemi başka yere çekmesine izin vermeyiz”dedi.

 

İŞTE ÖZER ALP’İN AÇIKLAMASI

 

Kamu Oyuna Duyurulur Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği 2015 yılından beri Tarsus’ta faaliyet göstermektedir.

 

Bir takım olaylar sebebiyle DERNEK FAALİYETLERİMİZİ yönetim kurulumuz ile birlikte durdurma kararı alışmıştık. Bu kararı şampiyonluğa oynayan takımımıza zarar vermesin diye açıklamamıştık. Sosyal Facebook hesabımızın sahibi Sn. Nihat TEMEL Bey’in talebi üzerine sayfayı kendisine teslim ettik.

Derneğimizin talebi ise; Resmi Dernekler ismi, Dernek Logosunun sayfada kullanılmamasını ve kaldırılmasını talep etmiştik. Bu süre zarfından itibaren derneğimiz sayfa ile ilgili herhangi bir işlemin yapmadığı ve son olarak İL DERNEKLER biriminin denetim ile 2017 yılı beyannamesi esnasında sorunların doğabileceği Derneğimizin adli ve yasal işlemlerde zararlar görmemesi sebebiyle yeni “Resmi sosyal facebook” hesabını açma gereği duyduk. Şahsım ve derneğim Tarsus İdman Yurdunun şampiyonluk mücadelesinde kimsenin işine karışacak değildir. Zaten el hazırda Maraton tribününde KORSANLAR GRUBU takıma destek vermektedir. Bizler bu arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Aynı zamanda belirtmek isteriz ki ; Korsanlar Grubu ile derneğimizin hiçbir yasal bağlantısı yoktur. Bu tür söylemlerle derneğimizi başka bir yere çekmenin kimseye faydası yoktur. Gerçek ve as olan TARSUS İDMAN YURDU’dur. Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği 33-029-054 sicili ile resmi bir kurumdur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r