DOLAR 38,0415 0.04%
EURO 41,4051 -0.51%
ALTIN 3.678,08-0,64
BITCOIN 3174827-0,64%
Mersin
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

SUÇLUDA ,KUMPASTA HAZIRLANMIŞ?

ABONE OL
2 Haziran 2015 10:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimine göre koyulan seçim tarihi geldi çattı.

8 Mayıs 2015 Cuma günü başlayan yurt dışı temsilciliklerde başlayan oy kullanma işlemleri 31 Mayıs 2015 Pazar günü sona erdi. Gümrük kapılarındaki oy kullanma işlemleri ise Türkiye’de ki seçim tarihi olan 7 Haziran’a kadar 33 gümrük kapısında devam edecek.

Siyasi parti liderleri ülkenin dört yanında seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken Ak partinin Mersin’de oy olarak geriye düşeceği kamu oyunda en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu tartışmaların nasıl son bulacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Mersin’e gelerek miting yapmış olması da parti içinde ki çekişmeye engel olamamışa benziyor.

Olası bir kötü sonucun ardından, 1 yıl içinde alınacak olan 2.yenilgide İl ve İlçe başkanlarının biletinin kesileceği üzerinde durulacağı ve Ak Parti genel merkezinin Mersin’de yenilenmeye gideceği konuşuluyor.

Mersin genelinde bunlar ön plana çıkarken , Tarsus’ta alınacak kötü sonucun , Mersin’de aday gösterilmese de alanlarda partisi için oy isteyen Ahmet Uzun ve ekibine fatura edileceğe benziyor.

Ak Parti kanadında gelişen her olumsuzluğu sanki paralel yapının oyunuymuş gibi kamu oyunda algı yaratma içine giren yöneticilerin , var olan olumsuzlukları bu şekilde örtmeye çalıştığı da tabanda konuşulanlar arasında geçiyor. Bu siyaset üretemeyen anlayışın da Ak Parti seçmenini kızdırmaya başladığı, her gün paralel paralel deyip duran kadroların çene değil iş üretmesini ve iktidar gücünün perçinleşmesi gerektiği ifade ettiler.

TARSUS GÜNDEM GAZETESİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.