Tarsus Belediyesi, yaz mevsimi nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
Bu kapsamda Tarsus Belediyesi, ilk olarak Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği’nin katkılarıyla ‘Sevgili Şarkılar’ isimli konseri Tarsus Şelalesi Karacaoğlan Parkında gerçekleştirecek.
Yaz dönemi içerisinde Tarsus’un çeşitli noktalarında Tarsus’ta ki yerel sanatçılar ve derneklerle beraber bu tarz aktiviteler düzenleyeceklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilkine Tarsus Şelale’sinde, Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği sanatçılarının seslendireceği konserle başlayacaklarını söyledi.
Başkan Can, ‘’18 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 20.00’da Tarsus Şelalesi Karacaoğlan Parkında düzenleyeceğimiz, Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği sanatçılarının seslendireceği ‘Sevgili Şarkılar’ konserine bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum. Yaz dönemi içerisinde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Özellikle yaz döneminin bu sıcak günlerinde insanlarımızı bir araya getirip gönüllerini birleştirerek serinletmek istiyoruz” dedi.
BÖLGESEL
07 Mart 2026BÖLGESEL
07 Mart 2026BÖLGESEL
07 Mart 2026BÖLGESEL
07 Mart 2026BÖLGESEL
07 Mart 2026GENEL
07 Mart 2026BÖLGESEL
07 Mart 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85041 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37442 kez okundu
4
Doğum izni süresi uzatılıyor.!
20413 kez okundu
5
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11786 kez okundu