DOLAR 40,0689 0.05%
EURO 46,9971 0.01%
ALTIN 4.281,270,35
BITCOIN 45374541,67%
Mersin
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Seçer:“Büyükşehir Belediyesi işini ciddi ve kaliteli yapar”

Seçer:“Büyükşehir Belediyesi işini ciddi ve kaliteli yapar”

ABONE OL
21 Şubat 2024 13:09
Seçer:“Büyükşehir Belediyesi işini ciddi ve kaliteli yapar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı ve bölgesel üretimi güçlendirmek için üreticiye sağladığı tarımsal destekler, üreticilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ‘Tarımsal Destekler Töreni’ düzenleyen Büyükşehir, Tarsus ve Çamlıyayla’daki üreticilere fide, fidan, makine ve sulama borusu desteğinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de düzenlenen törene katılarak üreticilerle buluştu.

 

Başkan Seçer, Belediye Başkanlarının hizmet sunduğu tüm kesimlere eşit ve adaletli hizmet sunmak zorunluluğu ve sorumluluğu olduğuna vurgu yaparak, “Belediye Başkanı, insanları birleştirir. Seni insan olduğun için sever, sana yurttaş olduğun için hizmet eder. Herkesi kucaklar” dedi.

 

2019’da göreve geldikleri günden itibaren Büyükşehir’in hizmetlerinin her sokağa girdiğini belirten Seçer, “Partime ya da bana sandıktan oy çıkmayan yerlere girdik, hizmetlerini yaptık. Bunun aksini iddia eden bir yurttaşım varsa bunu bana aktarsın. Hiçbir yurttaşımdan duymadım” diye konuştu.

 

Gelecek dönemde Tarımsal Güneş Enerji Santralleri (GES) desteğinin yanı sıra, Su Ürünleri Balık Hali ve Tarımsal İnovasyon Merkezi ile Fide Fidan Serası kuracaklarını duyuran Seçer, çocukları için de tarım bilinci oluşması adına tarım eğitimi vereceklerini söyledi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin işini ciddi ve kaliteli yaptığını aktaran Seçer, “Yaptığımız destekler de sonuç alıcıdır” diyerek kentin ve yurttaşın ihtiyacına göre projeler üreterek destekler sağlamaya devam edeceklerini aktardı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r