DOLAR 40,0661 0.04%
EURO 47,0099 0.02%
ALTIN 4.281,690,36
BITCOIN 45413141,61%
Mersin
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ŞAKA OLMADIĞINI ANLAYINCA, ŞOKA GİRDİLER

ABONE OL
1 Nisan 2017 23:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da gelin ve damat düğünlerinden saatler önce manzara fotoğrafı çektirmek üzere geldikleri Seyhan Irmağı kenarında hırsız şoku yaşadı. Kendileri fotoğraf çektirdiği sırada arabadaki 12 bin TL ve kredi kartlarının çalındığını öğrenen gelin ve damat olayı 1 Nisan şakası sandı.
Olay, merkez Yüreğir İlçesi Sepici Mahallesi Seyhan Irmağı kenarında meydana geldi. Düğünlerine birkaç saat kala manzara fotoğrafı çektirmek için Seyhan Irmağı kıyısına geldi. Gelin arabasıyla ırmak kıyısına gelen çift, otomobili, buradaki ağaçlık alana park etti.
GELİN VE DAMADI SOYDULAR

Bu arada gelin ve yakınları 12 bin TL ve kredi kartı olan çantalarını otomobilde bıraktı. Bunu fırsat bilen hırsızlar, gelin ve damat, en mutlu günlerini ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdikleri sırada, aracın camını kırıp parayı ve kredi kartlarının bulunduğu çantaya çaldı. Fotoğraf çekimi bittikten sonra düğüne gitmek için araçlarına gelen Şenel Mert ve Cengizhan Güvendik durumu görünce büyük şaşkınlık geçirdi. Polisi arayarak hemen durumu bildirdi. Polis otomobil üzerinde inceleme yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı.
“ARABAMIZA 1 NİSAN YAZDIRDIK, HIRSIZLAR BİZE ESPRİ YAPTI”

Olayın şaşkınlığı yaşayan gelin Şenel Mert,” Fotoğraf çekilmeye gitmiştik, geldiğimiz aracı böyle bulduk. 12 Bin TL falan vardı çantamda kredi kartlarım ve kimliğinde vardı. Akşama düğünüm vardı, hatta geç kaldım. Buradan direk düğüne gideceğiz mecburen devam ettireceğiz. Biz esprili bir şey yapalım dedik aracımıza 1 Nisan yazısı yazdırdık ama onlarda bize güzel 1 Nisan esprisi yaptı” ifadelerini kaydetti.

1 Nisan Şakası Sandılar Ama

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r