DOLAR 38,7786 0.39%
EURO 43,8944 0.27%
ALTIN 4.142,720,97
BITCOIN 40079080,50%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

NECATİ ALİ EKER’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

ABONE OL
8 Kasım 2016 14:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarsus’un tanınmış iş adamlarından ve siyasetin bilinen yüzlerinden Necati Ali Eker’den gazetemiz sahibi Cihan Kezer’e ziyaret.

 

Yapılan görüşmede Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Necati Ali Eker  yaptığı değerlendirmelerde , Ak Partinin ülkenin sigortası olduğunu ifade etti.

 

15 Temmuz öncesinde ekonominin gelişim sağladığını dile getiren Eker, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası herkes bir umutsuzluk içinde acaba ne olacak diye düşünürken , Ak Parti hükumeti ve Cumhurbaşkanımızın yürüttüğü çalışmalar ile herkesin olumsuzluk beklentilerinin  boşa çıktığı, ve iradenin bugün büyüyerek  devam ettiğini söyledi.

 

Tarsus’ta yaşanan İlçe başkanlığı süreci hakkında da değerlendirmelerde bulunan Necati Ali Eker , süreci en iyi genel merkezin bildiğini ve kim göreve gelirse gelsin Ak Partinin hizmet anlayışını tabandan hareketle halka ulaştıracağın dan emin olduğunu aktardı.

 

Adaylık konusunda görev isteyip istemediğini sorduğumuz Eker, Genel Merkezimizin ve tabanımızın teveccühü neyse ona saygı duyduğunu   dile getirerek , Görev verilirse bayrağı en yukarıya taşımak için de çalışacağını da ifade etti.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r