Ptt 2.Liğ Kırımızı Grupta oynanan zorlu müsabakada temilcimiz Tarsus İdman Yurdu grubun zorlu rakiplerinden Ankaragücü Burhanettşn Kocama Stadyumunda karşı karşıya geldi.
2 takımın ilk yarıda bulduğu karşılıklı gollerler maç 1-1 sona ererken, maçın son dakikalarında tribünlerden karşılıklı olarak atılan küfürler sonrası maç sonu ortalık karıştı.
Güvenlik Kuralları gereği deplasman takımlarının maç bitimiyle birlikte ev sahibi takımın seyircisi stadı terk edene kadar tribünde bekletiliyordu. Ancak tribünlerden dışarı çıkan Ankaragücü taraftarı ile Tarsus İdman Yurdu taraftarları tekme tokat birbirine girdi. Çevik kuvvet ekiplerinin geniş önlemlerinden sonra kontrol altına alınan olaylarda 1 Tarsus İdman Yurdu taraftarı bıçakla saldırıya uğradı ve yüzünden çeşitli şekilde yaralar aldı.
Çevik Kuvvet polislerinin sözlerini dinleyerek olayların büyümemesi için destek veren Tarsus İdman Yurdu taraftarı olaylara karışmadan evlerine gitti Daha sonra bıçakla yaralanan taraftar çağrılan Ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Durumunun iyi olduğunu ifade eden taraftar yapılan müdahalenin ardından şikayetçi olduğu gerekçesi ile Yeni Mahalle Polis Karakoluna götürüldü.
Saha olaylarına karıştığı ve bıçakla yaralamada şüphelilerin teşhisi için Ankaragücü taraftarlarının yanına geniş güvenlik önlemeleri altında götürülen 2 İdman Yurdu taraftarının teşhisi sonrasında 14 kişi g altına alınarak karakola götürüldü. Suça karışanlar hakkında ifade işlemleri sürerken, yaklaşık 20 kişi hakkında da Kabahatlar kanuna göre işlem yapıldığı bildirildi.
Stadyumda bekletilen diğer Ankaragücü taraftarları ise polisin yoğun önlemleri sonrasında otobüsler eşliğinde Tarsus otoban çıkışına kadar götürüldü.
CİHAN KEZER
BÖLGESEL
26 gün önceBÖLGESEL
07 Şubat 2026BÖLGESEL
07 Şubat 2026BÖLGESEL
07 Şubat 2026BÖLGESEL
07 Şubat 2026GENEL
07 Şubat 2026BÖLGESEL
07 Şubat 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85037 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37439 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11780 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10694 kez okundu