Tarsus Belediyesi tarafından 03 geçici işçi alımı için İŞKUR aracılığı ile yapılan noter sonucu yayınlandı.
Yayınlanan listelere göre asil olarak kuradan çıkan isimlerin 22 Haziran Cumartesi günü saat 12:00’de Turuncu salonda hazır bulunması gerektiği vurgulandı.
Asil listelerde yer alan isimlerin sınava tabi tutulacağı, sınava girmeye hak kazanan isimlerin tamamının Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,Diploma Sureti,İkametgah Belgesi,Adli Sicil Kaydı,Erkek ise askerlik yapmış kağıdı,3 adet vesikalık fotoğrafı 21 Haziran günü 12:00’ye kadar Belediye Personel İşleri Müdürlüğüne teslim etmesi gerekiyor.
İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulacak komisyon alımlarda jüri olarak görev yapacak, sınav süresince İŞKUR ve Noter yetkilisi de hazır bulunacak.
GENEL
7 gün önceBÖLGESEL
10 gün önceGENEL
10 gün önceBÖLGESEL
14 gün önceBÖLGESEL
15 gün önceBÖLGESEL
15 gün önceBÖLGESEL
16 gün önce