Tarsus’ta köpek katliam yapıldığı iddia edildi.
Eski Ömerli Mahallesinde yaşayan sokak hayvanlarına karşı kimliği belirsiz kişiler yanlarında getirdiği yırtıcı köpek cinsi Pitbul ile tehdit oluşturduğu konuşuluyor.
Hatta köpekleri diğer hayvanların üzerine salarak havyanların ölümüne sebep oldukları ifade edildi.
Olay ; Tarsus’ta Eski Ömerli mahallesindeki Fem Derhsanesinin arkasındaki boş arazide sürekli tekrarlandığı bilgisi üzerine olay yerine giden muhabirimiz Arda Yaşot çektiği resimlerle yaşanılan dramı gözler önüne serdi. Uyuyan köpeklerin üzerine pitbul bırakılması üzerine çevrede yaşayan vatandaşlar Polisi ve bazı yetkili kurumları arayarak olay yerine gelmeleri istenilmiş.
Konu hakkında görüşlerine yer verdiğimiz F.T ” Yaşanılan olaylar hakkında üzüntü duyuyoruz, bu katliama sebep olan kişiler kavaklı tarafından geliyorlar ve zavallı haldeki kedi ve köpekleri parçalatıyorlar. Yetkililerden rica ediyoruz Kavaklı tarafında oturanlar bu kişilerin tespit edilmesi ve gereken cezanın verilmesini istiyoruz”dedi.
HABER : ARDA YAŞOT ( Tarsus Gündem Gazetesi )

BÖLGESEL
07 Nisan 2026BÖLGESEL
07 Nisan 2026BÖLGESEL
07 Nisan 2026BÖLGESEL
07 Nisan 2026BÖLGESEL
07 Nisan 2026GENEL
07 Nisan 2026BÖLGESEL
07 Nisan 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85048 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37447 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11790 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10704 kez okundu