Adana’da sokakta bağırdığı öne sürülen komşusu Yılmaz Sucu’yu (55), tabancayla vurarak öldüren Mehmet Gençler (70), tutuklandı. İfadesinde cinayeti itiraf eden Gençler, adliyeye sevk edilirken, “Ne cinayeti? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bana ne öldüyse” dedi.
Olayın ardından kaçan ve havaya ateş açan Gençler, bu kez yolda daha önceden tartıştığı ancak olayla ilgisi olmayan İbrahim Güven ile karşılaştı. Gençler, silahtaki mermilerin bittiğini fark edince Güven’i tabancanın kabzasıyla darbetti. Güven’i başından hafif yaralayan Gençler, kendisini evine kapattı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Sucu ambulansla kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Polisin operasyonuyla gözaltına alınan Mehmet Gençler, emniyete götürüldü. Gençler emniyetteki ifadesinde, “Sokakta bağırmaya başladı, rahatsız oldum. Dışarı çıktığımda bana küfretti. Ben de tabancayla vurdum” dedi. Adliyeye sevk edilen Gençler, sağlık kontrolünün ardından çıkışta kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, “Ne cinayeti? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bana ne öldüyse. Hak eden ölmüştür” diye konuştu. Mehmet Gençler, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



BÖLGESEL
26 gün önceBÖLGESEL
07 Şubat 2026BÖLGESEL
07 Şubat 2026BÖLGESEL
07 Şubat 2026BÖLGESEL
07 Şubat 2026GENEL
07 Şubat 2026BÖLGESEL
07 Şubat 2026
2
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37439 kez okundu
3
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10694 kez okundu
4
Vahap Seçer: Kadrosu oturmuş ne yaptığını bilen bir belediyeyiz
10045 kez okundu
5
Deniz Kaplumbağalarının Yuvalarının Bulunduğu Kumsal Temizlendi
9995 kez okundu