DOLAR 38,8114 -0.01%
EURO 43,7076 -0.06%
ALTIN 4.052,160,57
BITCOIN 40534330,99%
Mersin
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İÇKİ HIRSIZLARI YAKALANDI.

ABONE OL
8 Ekim 2013 13:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarsus’ta bir büfeden içki çalmaktan gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Olay, Şehit İshak Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri şüphelendikleri araçtaki Ş.A. ve D.K. isimli şahısları inceleme için polis merkezine götürdü.

Bölgede bir kişinin de bahçe duvarından atlayarak kaçtığı bilgisi üzerine olay yerine gelen Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Bürosu ekipleri, kaçmaya çalışan H.A.’yı (29) sıkı takip sonucunda yakaladı.

H.A. yapılan sorgusunda, araç ile birlikte yakalanarak Polis Merkezi Amirliği’ne getirilen şahıslar ile birlikte hırsızlık mahalline gittiklerini, arkadaşları araçta beklerken kendisinin demir kesme makası ile S.P.’ye ait büfenin şebeke demirlerini kesip içeri girdiğini ve yanında götürdüğü çantalara alkollü içecekleri koyduğunu, polislerin olay yerine gelmesi üzerine kaçtığını itiraf etti.

Gözaltına alınan Ş.A., D.K. ve H.A., düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r