DOLAR 43,2718 -0.02%
EURO 50,3393 0.27%
ALTIN 6.490,811,82
BITCOIN 4016102-2,32%
Mersin

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Hırsızlar Tarsus ve İskenderun’da yakalandı.

ABONE OL
12 Aralık 2019 12:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin’de bir evden içerisinde 100 bin lira değerinde altın bulunan kasayı çaldıkları öne sürülen 4 kişiden 2’si ile şüphelilere altınların satışı konusunda yardım eden G.Y. tutuklandı.

Şüpheliler, altınları sattıkları kuyumcu dükkanında güvenlik kamerasına yansıdı. Olaya karışan diğer 2 şüphelinin arandığı bildirildi.

Mersin’de 1 Aralık günü Ş.A. ve M.A. çiftinin evinden, içerisinde 100 bin TL değerinde ziynet eşyası bulunan çelik para kasası çalındı. İhbar üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden, olayı gerçekleştirenlerin V.Y., C.Y., A.Y. ve Ö.U. olduğu saptandı. Harekete geçen ekipler, şüphelilerin Tarsus ve İskenderun’daki evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Tarsus’ta V.Y. isimli şüpheli, evinde çalınan 1 bilezik ve bin 800 TL para ile yakalandı. İskenderun’da ise C.Y. ile altınların satışında kendilerine yardım eden G.Y. gözaltına alındı.

Şüphelilerin altınları sattığı kuyumcu dükkanı tespit edildi. C.Y., A.Y., Ö.U. ile kendilerine yardım eden G.Y.’nin altınları satarken rahat tavırları, kuyumcu dükkanındaki güvenlik kamerasına yansıdı.

Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanırken, A.Y. ile Ö.U.’nun yakalaması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r