Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halinde iş yerlerine elektrik sağlayan elektrik telleri hal esnafına ve çiftçiye tehlike oluşturuyor.
Bir çok il ve ilçede bulunan hal komplekslerinde elektrik kabloları yer altından geçirilirken, Tarsus gibi metropol şehirde görünen bu durum kafalarda soru işareti bıraktı.
Görüşlerine başvurduğumuz hal esnafı ve dernek yöneticileri durumun ölümcül tehlikelere yol açabileceğine dikkat çekerek yetkilileri göreve davet etti.
Çiftçilerin ve bir tüccarların yoğun olarak bulunduğu hal içinde bu durumun ne zaman çözüleceği merakla beklenirken, diğer yandan böyle bir sorunun şimdiye kadar neden çözümlediği ise dillerden düşmüyor.
Hal esnafı yetkililerde bu konunun her hangi bir can kaybı yaşanmadan bir an önce çözülmesini isteyerek defalarca verdikleri dilekçelerin gündeme alınmadan işlemden çıkartılmasına tepki göstererek konuyu daha üst makamlara taşıyacaklarını dile getirdiler.
Kamyonların geçiş mesafesinde bulunan noktalarda da tellerin sarkık olması büyük bir tehlikeye ayrıca davetiye çıkarıyor.
TARSUS GÜNDEM GAZETESİ


BÖLGESEL
20 Mayıs 2026BÖLGESEL
20 Mayıs 2026BÖLGESEL
20 Mayıs 2026BÖLGESEL
20 Mayıs 2026BÖLGESEL
20 Mayıs 2026GENEL
20 Mayıs 2026BÖLGESEL
20 Mayıs 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85055 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37455 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11796 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10712 kez okundu