Tarsus İdman Yurdu ile Mersin İdman Yurdu arasında 24 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan sezon açılış maçı güvenlik zaafiyeti oluşmaması için, Emniyete destek amaçlı iptal edildi.
Son günlerde artan saldırılardan dolayı teyakkuza geçen Emniyet Kuvvetleri kentin bir çok noktasında güvenlik önlemlerini artırırken Çarşamba günü Şehir Stadında oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu -Mersin İdman Yurdu hazırlık maçına da özel bir güvenlik önlemi alması bekleniyordu.
Yapılan açıklamayla 2 takım arasında alınan karar gerekçesiyle , oluşabilecek güvenlik sorunlarına istinaden,Güvenlik kuvvetlerine bu zor dönemde yeni bir güvenlik sıkıntısı yaratmak istenmediği ve amaçla tarafların orta kararı ile maçın iptaline karar verildi.
Yapılan açıklamada ”4.08.2016 Çarşamba günü şehir stadında yapacağımız olan sezon açılışı ve Tarsus İdman Yurdu – Mersin İdman Yurdu hazırlık maçı iki kulüp arasında yapılan görüşmeler neticesinde güvenlik zafiyeti oluşturmamak için maç iptal edilmiştir.”sözleri kullanıldı.
HABER:CİHAN KEZER
BÖLGESEL
14 Kasım 2025BÖLGESEL
14 Kasım 2025BÖLGESEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025BÖLGESEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025BÖLGESEL
14 Kasım 2025
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
84175 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
36558 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
10936 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
9816 kez okundu