Tarsus’a bağlı Günyurdu Mahallesinde 16 derslik okul yapılacak.
Chp İlçe Başkanı Ali İlk’inde gündeme getirdiği Günyurdu Mahallesindeki okul eksikliği gideriliyor.
Mahalle sakinlerinin talebi üzerine mahalleye giden ve sorunları dinledikten sonra yetkililer ile görüşen Chp İlçe Başkanı Ali İlk, burada yaşayan ve eğitim gören çocukların farklı mahallelerde eğitim görmek zorunda kaldığını ve söz verilen okulun bir an önce yapılması gerektiğini ifade etmişti.
16 Derslik Ortaokul yapımına ilişkin karar Ekap ve Bik.gov.tr’de yayınlanırken, ihalenin 21 Kasım tarihinde yapılacağı öğrenildi.
Mersin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak olan ihale Okan Merzeci Bulvarında Bulunan Valilik Binasının 3.katında gerçekleştirilecek.
1 adet Bodrum, 1 adet zemin kat ve ayrıca 3 kattan oluşacak olan okulun inşaatına , ihaleyi kazanacak olan firma ile sözleşme imzalanmasının ardından 5 gün içinde başlanacağı ve 300 gün içinde bitirileceği öğrenildi.
BÖLGESEL
12 Mart 2026BÖLGESEL
12 Mart 2026BÖLGESEL
12 Mart 2026BÖLGESEL
12 Mart 2026BÖLGESEL
12 Mart 2026GENEL
12 Mart 2026BÖLGESEL
12 Mart 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85042 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37442 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11786 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10699 kez okundu