TARSUS BAKKALAR ODASI başkanı Erdoğan Yalçın’ın yaptığı açıklamada, bir süredir üzerinde TESK’in üzerimde çalıştığı Esnaf Kart uygulamasına ilişkin bilgi verdi.
Esnaf Kart projesinde sona yaklaştıklarını ifade eden Yalçın, yakın zamanda piyasaya sürülecek olan kartın, talep eden tüm esnaf ve sanatkarlara ücretsiz dağıtılacağını belirtti. Yalçın, kartla başta akaryakıt olmak üzere tüm alanlarda esnaf ve sanatkarlara çok sayıda indirim sağlanacağını vurguladı.
Kartın kullanım alanları ve sağlayacağı faydalara işaret eden başakn Yalçın, “Esnaf ve sanatkarlar hem ticari hem de bireysel araçları için başta akaryakıt, oto lastiği ve benzeri alanlarda, ailesi için yapacağı giyim, konaklama harcamalarında çok sayıda avantaja sahip olacak. TESK Genel Merkezimizin yaptığı Projemizin ikinci ayağı ise esnafın kendi arasında yaptığı alışverişlerde de bu indirimlerden yararlanmasıdır. Ülke genelinde bulunan 2 milyon esnaf, sanatkar ve aileleriyle birlikte 10 milyonu aşkın kişinin bu karttan yararlanması hedeflenmektedir. Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
TESK Genel başkanı Bendevi Palandöken’in yaptığı konuşmayı da hatırlatan başkan Erdoğan Yalçın esnaf ve sanatkarların bu kartı yalnızca evleri için değil, dükkanlarına yapacakları alışverişte de kullanabileceğini belirterek, şunları kaydetti: “Bu ay projemizin ilk ayağında esnaf ve sanatkarlar indirimli elektrik kullanmaya başlayacak. 82 liranın üzerinde elektrik faturası ödeyen her esnaf ve sanatkar ister işletmesinde, ister evinde, isterse anne babasının evinde dilediği elektrik firmasından alacağı indirimli elektriği kullanmaya başlayacak. Esnaf ve sanatkar bundan sonra TESK üyesi olmanın avantajını hayatının her alanında hissedecek ve kullanacak.”
BÖLGESEL
25 gün önceBÖLGESEL
06 Şubat 2026BÖLGESEL
06 Şubat 2026BÖLGESEL
06 Şubat 2026BÖLGESEL
06 Şubat 2026GENEL
06 Şubat 2026BÖLGESEL
06 Şubat 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85037 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37438 kez okundu
4
Doğum izni süresi uzatılıyor.!
20408 kez okundu
5
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11780 kez okundu