Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim Chp Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin ziyareti sırasında yaşanan saldırı hakkında açıklama yaptı, Saldırı Kınayan Geçim ”Şehidimize Rahmet saldırıdan ucuz kurtulan tüm yurttaşlarımıza Acil Şifalar Diliyorum”dedi.
Ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayan Geçim danışmanları aracılığı ile ”Geçmiş Olsun Dileklerini”iletti.
Emre Geçim ” 15 Temmuz sonrasında birlik ve beraberlik duygusu içinde siyasi atışmaları bir yana bırakarak ülkenin geleceğine katkı sunmaya çalışan liderleri Türkiye bağrına bastı. Demokrasinin en temel ilkesinin birlik ve beraberlik olduğunu herkese anlatan liderlerden sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün yaptığı ziyaret sırasında saldırıya uğradığını ve çıkan çatışmada 1 Askerimizin şehit,2 askerimizin de yaralı olduğunu öğrendik. Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerin de bir an önce sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu saldırı Türkiye’nin Bölünmez Bütünlüğüne yapılan bir saldırıdır. Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Olarak tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum”dedi.
BÖLGESEL
14 Kasım 2025BÖLGESEL
14 Kasım 2025BÖLGESEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025BÖLGESEL
14 Kasım 2025GENEL
14 Kasım 2025BÖLGESEL
14 Kasım 2025
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
84175 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
36558 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
10936 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
9816 kez okundu