Eğitim İş Tarsus Şube Başkanı Yunus Karamık Zafer Bayramı dolayısı ile gittikleri Atatürk Anıtında açıklamalarda bulundu.
Karamık ”Gün geçmiyor ki ülkenin dört bir yanından Atamızın büstlerine saldırı haberleri geliyor. Biz Eğitim- İş olarak bugünden itibaren ülke genelinde bu tür olaylara karşı sessiz kalmamak adına nöbette olacağız” dedi.
Yunus Karamık açıklamanın devamında şu sözleri kullandı “Sözde örgütün, sözde ilk teröristlerinden biri adına yaptırılan heykel yıkıldı denilerek Diyarbakır, Hakkari ve Şırnak’ta Atatürk büstlerine saldırı yapıldı. Atatürk büstlerini kazmalarla tahrip edip, ateşe veren ihanet şebekeleri güya cezalandırdıklarını zannediyorlar. Bu sözde teröristin heykelinin yapılmasına göz yuman hükümeti ve sorumlularını kınıyoruz. Artık siyasi görüş farklılığı düşünmeden vatan bütünlüğü için herkesin Atatürk ilkeleri doğrultusunda bir araya gelme zamanıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve vatan birliğimize saldırıda bulunanlar artık göz ardı edilmemelidir. Bu düşmanlara karşı hepimiz bir olarak tepkimizi vermeliyiz” dedi.
BÖLGESEL
13 Nisan 2026BÖLGESEL
13 Nisan 2026BÖLGESEL
13 Nisan 2026BÖLGESEL
13 Nisan 2026BÖLGESEL
13 Nisan 2026GENEL
13 Nisan 2026BÖLGESEL
13 Nisan 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85049 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37448 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11791 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10705 kez okundu