DOLAR 37,9657 0.28%
EURO 41,5321 -0.32%
ALTIN 3.709,240,12
BITCOIN 3184825-1,88%
Mersin
10°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Çürük olduğu iddia edilen tesisin durumu ne olacak?

Çürük olduğu iddia edilen tesisin durumu ne olacak?

ABONE OL
23 Haziran 2020 13:19
Çürük olduğu iddia edilen tesisin durumu ne olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarsus’ta bulunan Aile Sağlığı Merkezi için yıkım tehlikesi uyarısı olduğu iddia edilmesine rağmen, hasta kabul etmeyi sürdürmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

4 kattan oluşan ancak yıkım tehlikesi olduğu için 3 ve 4.katta bulunan lojmanların tedbir amaçlı kullanıma kapatıldığı iddia edildi.

Eski Bakan Yılmaz döneminde Tarsus’ta açılan 4 Tip Sağlık Ocağından biri olan tesisin durumu hakkında İlçe Sağlık Müdürlüğünden açıklama yapılmazken,4 Doktor, 7 yardımcı sağlık personeli ve ayda 2000 hastanın ziyaret ettiği Sağlık Ocağının kapatılması isteniyor.

Gazetemize ulaşan 42 yaşındaki E.T isimli mahalle sakini 1990’lı yıllarda yapılan sağlık tesisinin miladını doldurduğunu ifade ederek ” Binanın yıkılma tehlikesi olmasına rağmen neden hala hizmet vermeyi sürdürdüğünü merak ettiğini” söyledi.

Bahçe duvarlarında bulunan demir korkuluklarında bir çok kez hırsızlar tarafından çalındığı da ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.