11 Eylül sabahı Çamlıyayla’nın Sebil mahallesinde yaşanan cinayette Hakan Yeşil sabah saatlerinde kendi evinde pompalı tüfek ile öldürülmüştü.
Cinayet şüphelisi 2 kişinin tutuklanarak ceza evine gönderilmesinin ardından, cinayet ile ilgili soruşturmayı sürdüren savcılık ve emniyetin cinayetin şifrelerini çözdüğü, cinayeti asıl işleyenin karısı M. Coşkun (35) ve ölen Hakan Yeşil’in ortağı Mehmet K (35) tarafından işlediği ortaya çıktı.
Polis tarafından göz altına alınan Mehmet K’nin cinayeti itiraf ettiği öğrenilirken, Mehmet K’nin cinayeti Hakan Yeşil’in karısının 4500 Lira karşılığında azmettirdiğini ifadesinde dile getirdiği de aktarıldı.
Olayın gerçek hikayesinde de bazı belirginleşmelerin ortaya çıktığı, katil zanlısı Mehmet K’nin , Hakan Yeşil’in karısı tarafından evde saklandığı, ve sabaha karşı 5 sularında saklandığı yerden çıkarak cinayeti işlediği, zanlının verdiği ifade de ortaya çıktı.
Gerçeklerin ortaya çıkması sonrasında ilk şüpheli olarak tutuklanan Y.A.G’de ssavcılık tarafından olayla ilgisi olmadığı için serbest bırakıldığı öğrenildi.
Cezaevine gönderilen Mehmet K’nin öldürdüğü Hakan Yeşil ile iş yaptığı ve Hakan Yeşil’in borçlarından dolayı tüm resmi kayıtların kendi üzerine olduğu da belirlendi.
BÖLGESEL
11 Nisan 2026BÖLGESEL
11 Nisan 2026BÖLGESEL
11 Nisan 2026BÖLGESEL
11 Nisan 2026BÖLGESEL
11 Nisan 2026GENEL
11 Nisan 2026BÖLGESEL
11 Nisan 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85049 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37448 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11791 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10705 kez okundu