Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal eleştirilmeyi, basının kendisine soru sormasını istemediğini artık yavaş yavaş , anlamaya başladık.
Aslında sayın Kaymakamımız göreve ilk başladığı günlerde kendisini ziyaret ettiğimizde, bunun böyle olacağını bize yansıtmıştı.
İstanbul Esenler’de gazeteci bir kızla yaşadığı sorunu anlatarak, aslında gazetecilere kendince ayar vermeye çalışmıştı sayın Ünal. Hatta yalanı dolanı bol bir şehirde zor bir görev sizi bekliyor dediğimizde ‘’ Yangını karşı yangınla söndürürüz’’demesi de bu durumu ortaya koymuştu zaten.
Bizim yangına da farklı bir düşüncenin altına esir olmayacağımızı da sayın Kaymakamımız bu zaman diliminde anlamıştır. Anlamıştır diyorum, nerede sorun var ise ve biz bu sorunları kaleme ne zaman alsak konunun muhatabı olmaktan çıkıyor ve sorunu teşkil eden kurum veya kişiler nedense bir şekilde aklanıyor ve haberlerimizin dikkat çekmemesi çaba sarf ediliyor.
Bunu Müftülük haberlerinde gördük, Bunu Kasım Ekenler Lisesi sorununda gördük, Bunu Kız öğrencinin hakkının yendiğinde gördük. Peki kim çözecek bu kadar sorunu ?
Yada bırakalım bir şey yazmayalım , kamuoyunun sesi kulağı olmayalım ? Bunu mu istiyorsunuz Sayın Kaymakam ? Herkes bir sorun varsa çözülsün ister, devletin gücünün vatandaşı sarıp kollamasını ister.
Bizi sevmeyin ama kaleme aldığımız sorunları çözün Allah Aşkına. Bunu gazetemiz için değil, kamuoyu vicdanı için yapın. Geçen günlerde bir dilekçe bıraktım Kaymakamlığa, bir konunun araştırılmasını istedim. Direk kendim şikayetçi oldum, 1 hafta geçti ama tarafıma bir bilgi verilmedi. Konu hassas diye Yazmadık çizmedik. Eğer bu olaylar kamuoyuna yansırsa vatandaşın artık devlete güveni kalmaz.
Kaymakam sizsiniz! Biz sizin mülki amirliğine itimat ediyoruz,sizi seviyoruz ayrıca. Size karşı bir tavrımız , alıp veremediğimiz yok. Bunu da bilin istedim.
BÖLGESEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026GENEL
14 Eylül 2026BÖLGESEL
14 Eylül 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85110 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37515 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11847 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10760 kez okundu