DOLAR 38,8645 0.35%
EURO 43,5431 0.06%
ALTIN 4.013,36-0,49
BITCOIN 40388951,23%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

CHP’DEN ALTERNATİF KUTLAMA!

ABONE OL
23 Nisan 2016 13:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Parti önünde bir araya gelen üyelerin katılımıyla Atatürk’ün Cumhuriyet Meydanında bulunan heykeline yüründü.  Burada Ata’nın heykeline koyulan çelengin ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyan katılımcılar ,günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaları dinledi.

 

Burada katılımcılar adına günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı yapan İlçe Yöneticisi İbrahim Ceber, “Bugün üzerinden 96 yıl geçmiş olmasına rağmen Ata’nın söylediği sözleri güncelliğini korumaktadır.

 

Ensar’ları…Ensarlardan beslenen Sansarları unutmayacağız.!

 

Milli Eğitim Bakanı yaptığı değerlendirme toplantısında  açıklamış olduğu  ‘’Cinsel İstismardan dolayı meslekten atılan öğretmen sayısı’’ Canımızı bir daha yakmıştır.

Akp’li  bakanının açıkladığı yüzde 61 , Eğitim sisteminin nereye gittiğinin işaretidir. Eğitimi de BÖL-PARÇALA-YÖNET mantığına kurban eden bir iktidar Ulusal Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir gerçeğiyle bir gün bu ülkenin onurlu Cumhuriyet Savcılarına hesap verecektir.

 

Milletimizi bağlayan esaret ve işgal zincirlerini kıran, insanlarımızı özgür ve hak sahibi vatandaş yapan, milletin büyük güçlüklerle elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimiz kuruluş gününü çocuklara ve yeni nesillere armağan etmiştir. Bu armağan Meclisimizin ülkemize karşı bitmeyen sorumluluğunun da simgesidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi; bağımsızlık ve özgürlüğe adanan Cumhuriyetimizi çağdaş uygarlık seviyesinin bile üstüne çıkarmak, halkımızın hak ettiği imkânlara ve haklara sahip olmasını sağlamakla görevlidir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r