Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan geçtiğimiz hafta içinde CHP İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya geldi.
Yapılan konuşmalar ve açıklamalara bakıldığında ortaya çıkan mesaj: Toplumun tamamına ulaşmak ve önce genel sonra yerel iktidarı tekrar etmek için güç birliği yapmak oldu.
Toplantıda söz alan Belediye Başkanı yapılan hizmetler konusunda bilgiler verip yapılan işlerin değerine vurgu yaptı ve ekledi ” İşi biz siyasetini parti teşkilatları yapar”dedi.
Siyaset bakımın oldukça mühim bir kelime kullanan Bozdoğan’a partisinin açık destek vermesi,yine başkanın dediği gibi ” ARA ELEMANLARI” ortadan kaldırılarak iletişim güçlü tutulmalıdır.
CHP’ye oy veren 95 Bin oy’un sahibi de bunu istiyor.
Geniş pencereden bakıldığında ufak tefek detaylar dışında partililer arasında bir sorun yok.
Su’ya sabuna dokunmayan bir kaç kişinin ortalığı karıştırma çabası seçim dönemine girildiğinde boşa çıkacaktır.
Tavsiyem şudur: İlçe Başkanlığı şeffaf bir heyet oluşturarak çalışma yapılan yerleri ziyaret edip işi siyasallaştırmalıdır. Halka burayı CHP’li belediye yaptı demelidir.
Tabi bunu ürkütmeden partiyi çok öne çıkarmadan anlatmak lazım. Köylerde bulunan delegeler hizmetlerin tüm detaylarını öğrenmesi lazım. Zaten köylere giden heyeti gören CHP’nin varlığını hissedecektir.
Yapılan çok iş var, reklamı yok.
Yapılmayan işler içinde dev adım atıldı, inşallah bu halk gereken hizmete kavuşacak.
Bozdoğan kararlı,yapacak.
Sosyal medyada da çalışmaları takip ediyoruz.
Halkta bu çalışmaları takip ediyor.
Bir hizmet en büyük reklamdır.
Yukarıda bahsini ettiğim ara elemanlarının ,parti ve başkanın arasını bozacağına, sağda solda boş dedikodu yaparak birilerinin arasını bozacağına bu çalışmalarda görev almasını rica ediyorum. Reklamı siz yaratın.
Kalın sağlıcakla..