Tarsus Gündem Gazetesi olarak gündeme taşıdığımız Yarenlik Alanı girişlerindeki araç işgali haberine, cevap geldi.
Park yasak tabelalarının Yarenlik alanı düzenlenmesinde kaldırıldığını dile getiren Emniyet Yetkilileri , gazetemize sözlü olarak yaptığı konuşmada ‘’Park Yasak Tabelaları hakkında Ukame’ye yazı yazdıklarını ‘’dile getirdiler.
Araç trafiğinin yoğun olduğu saatlerde sadece Resmi araçların park yapabileceği yere ,sivil araçların park ettiğinden dolayı bir çok kişiye ceza kestiklerini de dile getiren Emniyet Yetkilisi ,Yarenlik Alanı girişlerinin sivil araç trafiğine kapalı olduğu bunun içinde cezai işlem uygulamaya devam edeceklerini aktardı.
Mobese yardımıyla da park yasağını ihlal eden araçların tespit edileceği ve tespiti yapılan araçlara da cezai işlem uygulanacağı aktarıldı.
Yaptığımız haber sonrası gazetemize ulaşan esnaflar ve bazı vatandaşlar ”Uygulama iyi oldu, başı boş motosikletler tehlike saçıyordu,ayrıca girişlerde park eden araçlar yüzünden vatandaşın yürüme alanı daralıyordu. gazetenize teşekkür ederiz”dediler.
BÖLGESEL
1 gün önceBÖLGESEL
1 gün önceBÖLGESEL
1 gün önceGENEL
3 gün önceBÖLGESEL
7 gün önceBÖLGESEL
7 gün önceBÖLGESEL
7 gün önce