Tarsus Chp İlçe Başkanı Ali İlk yaptıpı basın açıklaması ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın Nisan ayı oturumundaki tavrını eleştirdi.
Meclis üyesi ve parti yöneticilerininde katıldığı basın toplantısında konuşan Ali İlk ” Faaliyet ve Denetim raporları gündemde tartışılırken sayın Belediye Başkanı Şevket Can’ın tutumu ne yazık ki tarafımızca anlaşılmamıştır.Chp’nin hizmetlere karşı olduğunu ifade etmekte doğru bir saptama değildir. Biz her doğru işin arkasında olduk”dedi.
Faaliyet raporunda geçen bazı noktaları da eleştiren Ali İlk ” Turizm bitti, elimizdeki tesisleri kapattınız. İhaleleri kimlerin aldığı konusunda eleştiriler var bunların açıklanmasını istiyoruz. Ayrıca buradan açıklamak gerekirse basın mensuplarının aldığı desteğe bir şey demiyoruz. Buradaki meclis üyesi arkadaşımızın tutumunun yersiz olduğunu söylemek istiyoruz. Sürçü lisan edilmiş bir konudur. Meclis üyelerimizin sözleri sürekli kesintiye uğramıştır. Doğruları nerede konuşacağız’diye sordu.
Ali İlk; Bundan sonra Belediyenin her işini takip edeceklerini yanlış buldukları her konuyu da basın aracılığı ile gündeme getireceklerini dile getirerek ” Chp kararı dışında ayrı hareket eden meclis üyeleri ile ilgilide disiplin soruşturması başlatarak dosyayı Mersin İl Başkanlığına” göndereceğini ifade etti.
BÖLGESEL
06 Eylül 2026BÖLGESEL
06 Eylül 2026BÖLGESEL
06 Eylül 2026BÖLGESEL
06 Eylül 2026BÖLGESEL
06 Eylül 2026GENEL
06 Eylül 2026BÖLGESEL
06 Eylül 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85102 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37506 kez okundu
4
Doğum izni süresi uzatılıyor.!
20447 kez okundu
5
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11839 kez okundu