DOLAR 35,6878 0.13%
EURO 37,4911 0.7%
ALTIN 3.178,670,76
BITCOIN 3747190-0,64%
Mersin
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

AK PARTİ GENEL MERKEZİNDE ”NURHAYAT OKUR” TAM NOT ALDI.!

ABONE OL
13 Mart 2015 16:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Partinin en önemli kadın adaylarından biri olan Mersin Milletvekili aday Nurhayat Okur’a Ak Parti Genel Merkezinde yoğun ilgi gösterildi.

13 Mart 2015 Cuma günü ( Bugün) Ak Parti genel merkezinde aday adayları ile mülakat çalışması yapıldı.
Alanında uzman siyaset bilimci 5 Profesörün yaptığı aday mülakatında Tarsus’un Ak Parti’den tek kadın aday adayı Nurhayat Okur bilgisi ve birikimi ile komisyondan geçerli not aldı.

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimi öncesinde, milletvekillerini belirlemede önemli bir aşama olan ve AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen mülakat çalışmalarını da değerlendiren aday adayı Nurhayat OKUR bazı açıklamalarda bulundu.

Nurhayat Okur mülakat ile alakalı olarak yaptığı değerlendirmede, “AK Parti Genel Merkezi’nde oluşturulan komisyonda, milletvekili aday adayları ile ilgili gerçekleştirilen mülakatlarla milletvekilliği adaylığı sürecinde önemli bir adım atılmış oldu. Gerçekleştirilen görüşme sürecinde AK Parti ile genel seçimlerde adaylık görevine talip olduğumu ve partimizin 2023 vizyonu için elimden gelenin en iyisini yaparak Birlik içinde bir siyasi anlayışla çalışmalarımı aralıksız sürdürdüğümü anlattım. Partimizin bünyesinde görev alan Siyaset Bilimci Profesörlerin değerlendirildiği ortamda yapılan mülakatlar gayet güzel geçti. Mülakat değerlendirmesinin tüm dava arkadaşlarım için hayırlı olmasını diliyorum. Çok önemli ve değerli niteliklere sahip aday adayı arkadaşlarımızdan milletvekili adaylarının yer aldığı güzel bir sıralama oluşacağına inanıyorum. Ankara’da Mersin ve Tarsus’umuzun sorunları ve çözüm yolları konusunda, Vatandaşımızın sesi olacak vekillerin olması gerektiğinin bilincindeyim. İlimizi her zaman bir adım ileriye taşıyacak projelerin çalışması içeresin de yer alıp, halka hizmet gayesiyle çıktığım bu yolda, ilimizi temsil edecek ekipte yer alırsam, tüm Mersin Bölgesinde yaşayan herkesi kardeşim gibi kucaklayarak bütün gücümle çalışacağımın bilinmesini istiyorum. Mevcut aday adayı arkadaşlarımızla birlikte Mersin’i hak ettiği yere taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Sonucun tüm ülkemize ve İlimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

TARSUS GÜNDEM GAZETESİ

10384743_10152860223999633_8198503293942798742_n

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.