Tarsus’ta 15 yaşında olan genç çocuk serinlemek için dün öğle saatlerinde Berdan Irmağı’na girmişti. Daha sonra arama kurtarma çalışmaları başladığında gencin Suriyeli Abdullah El Hasan Irmakta olduğu ailesi tarafından da belirlenmişti.
Pazar günü (dün) Mersin Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri olay yerine sevk sevk edildi. Çocuğun en son görüldüğü yerden ırmağa giren sualtı polisleri, yaklaşık 4 kilometre boyunca Hasan’ı aradı. Yapılan aramalarda Hasan’ı bulamayan sualtı polisleri, havanın kararmasından dolayı arama çalışmalarına ara vermişti. Bugün Irmağa gelen suyun kesildiğini belirten yetkililer 9:30 sıralarında gencin cansız bedenine ulaştı.
Suriyeli Abdullah El Hasan’ın cansız bedeni sudan çıkartılarak inceleme yapılmak üzere morga kaldırıldı. Bugün ki aramalara ise çocuğun ailesi getirilmedi.
TARSUS GÜNDEM GAZETESİ
BÖLGESEL
15 Mayıs 2026BÖLGESEL
15 Mayıs 2026BÖLGESEL
15 Mayıs 2026BÖLGESEL
15 Mayıs 2026BÖLGESEL
15 Mayıs 2026GENEL
15 Mayıs 2026BÖLGESEL
15 Mayıs 2026
2
Sadece Dürüst Desinler Yeter
85054 kez okundu
3
OĞLUM KAYIP BULUN DEDİ,GERÇEK FARKLI ÇIKTI.
37453 kez okundu
4
Aracını ilana koyacak olan herkesi ilgilendiriyor: İkinci el araç satışında yeni dönem!
11795 kez okundu
5
Tarsus’ta öldürülen Merve Bayer için Yenice’de yürüyüş düzenledi.
10710 kez okundu